Logo

WEBDESIGN

Wilt u een website laten maken die mooi is en ook echt werkt voor u? Wilt u daar niet de hoofdprijs voor betalen én toch maximaal online resultaat halen? Schakel ons dan in. Een zorgvuldig opgebouwde website kan namelijk een zeer nuttige toevoeging zijn voor uw bedrijf. Ons webdesign bureau zorgt voor een professioneel gebouwd online visitekaartje. U kunt bij ons terecht voor simpele websites, maar ook voor het betere maatwerk of een webshop.


Wij helpen u uw online vindbaarheid te verbeteren en zorgen er ook voor dat de website goed werkt op verschillende devices (responsive design). Website onderhoud is ook erg belangrijk. De online wereld staat namelijk nooit stil en daarom moet het onderhoud van de website op een goede manier worden uitgevoerd. Altijd zijn er wel enkele verbeterpunten of kan er worden gewerkt aan het webdesign of de SEO (het zichtbaar worden op de zoekmachines). 


Wij nemen ook hiervoor uw website graag onder handen.

Nadat de website succesvol is blijven wij, als u dat wenst, de site beheren en onderhouden. Wilt u liever de resultaten van de website zelf bijhouden, kan dit via Google Analytics. Ook dit leggen we u graag uit. Webdesign is een toevoeging voor elk bedrijf – ook voor u! 

ONZE WERKWIJZE

1. Kennismaking en wensen bespreken

Bij dit gesprek hebben we informatie nodig van uw bedrijf wat ons kan helpen om de website optimaal te laten functioneren. Ook is dit het moment om uw wensen te bespreken, zodat wij de website helemaal op maat voor u kunnen maken. 

2. Webdevelopment

Nadat de kennismaking heeft plaatsgevonden en de wensen zijn besproken gaan wij aan de slag met het bouwen van uw website. Deze wordt voorzien van een goede content en uw gewenste teksten. Nadat u akkoord heeft gegeven voor de website, wordt deze online geplaatst. Zodra de website staat kunnen wij gaan kijken naar een manier om een goede vindbaarheid te genereren door middel van SEO of SEA. 

3. Beheer en onderhoud

Zodra de website online staat, verzorgen wij, als u dat wenst, het beheer en het onderhoud hiervan. Onderhoud kost tijd, maar zo blijft je website altijd up-to-date.

0