Logo

MARKETING

Bij Althuis marketing & webdesign staat het resultaat voorop. Wilt u meer leads? Meer websitebezoekers? Of juist een hogere naamsbekendheid? Laat dat maar aan ons over. Wij kunnen u onder andere helpen met social media (campagnes), SEA & SEO, e-mailmarketing en contentmarketing.

Bel of mail ons voor meer informatie of om een afspraak te maken.


Social media

Wij ontwikkelen en zetten conversiegerichte onlinecampagnes op voor uw onderneming. 

Wij kunnen zeer goed overweg met social mediakanalen zoals; Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn en zelfs Youtube. Welk kanaal u wilt gebruiken is afhankelijk van waar uw doelgroep het best te bereiken is. Wij kunnen u helpen de social media van u bedrijf te onderhouden en nieuwe campagnes te bedenken. 

Heeft u nog geen social media account of wilt u deze vernieuwen? Ook dan staan we voor u klaar.

Contentmarketing

Goed gevonden worden in Google heeft geen enkele zin als de content je bezoekers niet aanspreekt. 

Via contentmarketing zorgen wij voor een strategische marketing benadering. Goede content in tekst en beeld zorgt voor goede conversie, nieuwe leads, ingevulde contactformulieren of telefoontjes van potentiële klanten. 

Wij zorgen ervoor dat er een goede content komt die geheel aansluit op uw doelgroep.​

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een vorm van directe marketing die gebruikt wordt om commerciële boodschappen naar een doelgroep te sturen. Met e-mailmarketing kun je ervoor zorgen dat er herhaal aankopen worden gedaan, nieuwe klanten werven of om reclame rond te sturen. 

Het is voor klanten belangrijk dat je de e-mails persoonlijk maakt, hierdoor spreekt het namelijk meteen meer aan. 

Wij kunnen u helpen de juiste teksten en/of reclame te sturen naar de juiste klanten.

SEO

Door middel van SEO (Search Engine Optimalisation) trekken wij meer relevante bezoekers naar uw website door in te spelen op het juiste zoekgedrag. 

Heeft u een top website, maar loopt uw resultaat uit het online verkeer achter? Dan kunnen wij voor u serieus aan de slag met uw SEO.

SEA

SEA (Search Engine Advertising), ook wel het adverteren in zoekmachines genoemd, zetten we in om uw online bereik een strategische boost te geven. Bovenaan in de gratis zoekresultaten van Google staan is natuurlijk mooi, maar helemaal bovenaan staat natuurlijk de Google Ads. Ook u kunt hier komen te staan.

0