Logo

OVER ONS

Hi, wij zijn een bedrijf die zich specialiseert in het bouwen en onderhouden van websites voor bedrijven en particulieren. Ook helpen wij graag met de marketing die hierbij hoort waarbij u kunt denken aan social mediakanalen of bijvoorbeeld e-mailmarketing.

Tegenwoordig is een website namelijk meer dan alleen het visitekaartje van uw bedrijf; het genereren van leads en het opbouwen van een klantenbestand wordt steeds meer een must voor ondernemers. Wij zullen ook goed kijken naar de doelgroep van uw bedrijf, want uiteindelijk is het belangrijk dat de customer journey gericht is op uw potentiële klanten. Met liefde en plezier ontwerpen wij een huisstijl voor uw bedrijf, maar ook als u deze al hebt kunnen wij nog genoeg voor u betekenen op het gebied van webdesign en/of marketing. Wij doen namelijk ons uiterste best om u wensen zo goed mogelijk te realiseren, wij zijn dan ook pas tevreden als u dat bent!


Bij Althuis Marketing & Webdesign werken we samen in een klein, jong en enthousiast team, waarbij de leiding en coördinatie ligt bij Roos Althuis. Ons team kan veel voor u betekenen en ervoor zorgen dat uw bedrijf weer verder groeit op het (online)marketinggebied. Wij gaan professioneel te werk en hebben een goed empathisch en creatief vermogen. Bij ons kunt u voor een mooie prijs optimaal resultaat behalen. Bel of mail ons voor een afspraak, zo kunnen we uw wensen doornemen en de mogelijkheden bekijken. Hopelijk tot snel!

Foto Team
0